Home  ›  Adverteren met meubels

Uw meubels op Meubeltrack

Bereik de consument die gericht op zoek is naar meubels.

Meubeltrack is hèt online meubelplatform van Nederland. In samenwerking met offline en online woonwinkels is er een totaal meubelaanbod van vele duizenden woonartikelen. Doel is om de woonconsument te voorzien in de behoefte voor "alles" in en om het huis. Maandelijks bezoeken vele tienduizenden consumenten Meubeltrack, gericht op zoek naar meubels, winkels en andere meubelinformatie. Consumenten variërend van de oriënterende tot de koopgerichte consument.

Direct resultaat

  • Eigen winkelpagina met uitgebreide informatie over de winkel zoals contactgegevens, link naar website, winkelbeschrijving en foto’s van de showroom
  • Klant account met gebruiksvriendelijke dashboard
  • XML-upload van uw assortiment, na goedkeuring van quality control
  • Inzicht in resultaten door statistieken van weergaven van uw advertenties
  • Kennispartner in online retail marketing
  • Meer bezoek naar uw liroducten in de fysieke winkel, digitale winkel en meer verkopen.

Tevreden klanten


“Samen met Meubeltrack hebben we actie ondernomen om online te participeren met een nieuwe vorm van marketing. Naast het plaatsen van advertenties op Meubeltrack is het tevens onze sparringpartner voor wat betreft online marketing. Een transparante en daardoor resultaatgerichte samenwerking ”

– Freek Fidder, eigenaar Slaapkenner Fidder


Uw assortiment op Meubeltrack?

Er zijn diverse mogelijkheden om uw meubels te plaatsen op Meubeltrack. We komen graag bij u langs om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken en tips te geven over online marketing in de woonbranche. Bel of mail met Meubeltrack HQ en vraag naar Rob of Jeroen.

Neem contact op met het sales team van Meubeltrack:

Rob Bogaers

Rob Bogaers

rob@meubeltrack.nl 013 - 8200164