Home  ›  Sidetable onderhouden

Sidetable onderhouden

Maak jarenlang gebruik van uw sidetable Met goed onderhoud kunt u jarenlang gebruik maken van uw sidetable. Voorkom vroegtijdige vervanging of onnodige reinigingskosten met goed, effectief onderhoud. Meubeltrack geeft u graag aan waar u op moet letten bij het onderhouden van uw sidetable. Ook geven we u enkele verrassende onderhoudtips. Hout Regelmatig uw houten sidetable met een droge doek stof afnemen is bij normaal gebruik van uw sidetable voldoende. Ook zijn vochtige schoonmaakdoekjes voor houten meubilair verkrijgbaar. Enige voorzichtigheid is echter geboden daar hout doorgaans niet goed reageert op vocht. Overige materialen Veel sidetables zijn voorzien van een glasplaat. Deze glasplaat kunt u met een vochtig doekje of zeem afnemen. Heeft u een uitneembare glasplaat poetst u dan ook regelmatig het oppervlak waar de glasplaat op het hout rust. Zo blijft er geen vuil en stof onder het glas zichtbaar. Onderhoudtips voor uw sidetable
  • Tip van algemene aard: Alle onderhoudstips altijd op een klein onopvallend plekje uitproberen! En met schoon water en schone materialen.
  • Heeft u kringen op uw sidetable? Met een doek, vochtig gemaakt met een mengsel van een beetje slaolie en azijn, kunt u de kringen inwrijven. Laat het mengsel even intrekken en wrijf de vlekken vervolgens na met droge doek.
  • Voorkomen is beter dan genezen! Kringen kunt u verwijderen maar het is uiteraard beter om ze niet te krijgen. Gebruik daarom altijd onderzetters als u iets op een houten sidetable plaatst. Zet ook nooit warme voorwerpen rechtstreeks op uw sidetable.