Vtwonen: het merk op het gebied van leuk, gezellig en sfeervol wonen

6 augustus 2014
vtwonen-sloop-voor-sierkussen-basic-fun

Vtwonen is met haar tijdschrift en op online gebied dé wooninspirator, smaakmaker en stijlmeester. Maar wist je dat je naast het opdoen van wooninspiratie en stylingideeën bij vtwonen ook terecht kunt voor al je woonartikelen! De kennis die vtwonen bezit op het gebied van leuk, gezellig en sfeervol wonen is terug te zien in de collectie van vtwonen. De producten lopen uiteen van leuke woonaccessoires als vazen, schalen of kandelaars tot mooie meubelen. Op Meubeltrack.nl vind je een aanbod van ruim 200 producten van vtwonen.

eettafel vtwonen

Vtwonen Eettafel

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een eettafel? Deze stijlvolle tafel van vtwonen komt goed tot zijn recht in de eetkamer of in de woonkamer. Gezellig met het hele gezin of met een aantal vrienden dineren is geen probleem aan deze ruime tafel. Er kunnen met gemak acht personen gezellig aanschuiven. Deze stijlvolle eettafel is verkrijgbaar voor €499,00

vtwonen-tijdschriftenrek-wit

Vtwonen Tijdschriftenrek

Verdienen jouw tijdschriften ook een prominente plek in je huis? Met het vtwonen tijdschriftenrek kunnen alle magazines worden tentoongesteld. Ook boeken of fotolijsten komen goed tot zijn recht in dit tijdschriftenrek. Dit tijdschriftenrek is verkrijgbaar voor slechts €90,00

vtwonen-serax-hanglamp

Vtwonen Serax hanglamp

Of ben je op zoek naar een hanglamp voor boven het bureau of de eettafel. Deze prachtige mat witte hanglamp met een fluoriderend oranje snoer is verkrijgbaar voor maar €49,00.

vtwonen-sloop-voor-sierkussen-basic-fun

Vtwonen Sloop voor sierkussen

Met sierkussens geef je een frisse look aan je interieur.De stijlvolle vtwonen sloop is een leuke basic accessoire voor op de bank of in het bed. De vrolijke print zorgt voor een extra dimensie in de woon- of slaapkamer. Dus zijn je oude slopen aan vervanging toe of wil je een frisse look aan je sierkussen geven, ga dan voor de vtwonen sloop. De sloop is verkrijgbaar voor slechts €19,00.

Nog meer producten…

Ga naar Meubeltrack.nl en bekijk alle producten van vtwonen. Bezoek ook regelmatig het blog van Mebeultrack.nl en blijf op de hoogte van alle merken die Meubeltrack.nl te bieden heeft. Op het blog worden regelmatig producten van deze merken uitgelicht.

Kijk ook eens naar