Tijd voor pizza

17 april 2015
resized-tinypng-slide16

Als je een kater hebt, wil je vaak gewoon een vette hap om de misère te kunnen vergeten. Hoe fijn is het als je gewoon een pizza zou kunnen bestellen via jouw klok. Ja, je leest het goed. Maak kennis met PizzaTime: de eerste klok ter wereld die je de tijd vertelt én pizza voor je bestelt. 

Het werkt heel simpel. De wekker is gekoppeld aan een app van pizzakoerier Domino’s. Natuurlijk zijn er wel een paar stappen die van tevoren moeten worden gevolgd, zo moet je bijvoorbeeld je creditcard nummer in voeren. Als dat is gebeurd, draai  je gewoon aan de knoppen bovenop de wekker om de PizzaTime app te selecteren. Druk en draai nogmaals om jouw pizza te kiezen. Druk weer om te bevestigen en binnen de kortste keren heb jij een dampende pizza voor je staan. Helaas moet je nog wel je bed verlaten om de pizza aan te nemen aan de deur.

Het recept

Misschien is nog wel het mooiste dat jij jouw eigen pizzawekker kunt maken, want de makers hebben hun recept prijsgegeven. De designers rekenen ongeveer vier dagen voor het ontwikkelen van deze fastfoodklok. Vind de instructies hier.

Slide03-691x389

Fotocredits: artefactgroup

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter