Spiegeltje spiegeltje… 11x ronde spiegels met een leren band

8 november 2016
Cover

Spiegeltje spiegeltje aan de wand… Spiegels worden steeds vaker ingezet als decoratief item in je interieur en vooral de ronde variant doet het erg goed! De ronde spiegel met een leren band is de overtreffende trap en is werkelijk een plaatje aan je muur. Tijdloos, bijzonder én het laat je ruimte groter ogen.

 

5.

Er zijn veel variaties binnen de ronde spiegels. Toch is onze favoriet de ronde spiegel met touw. Dit geeft niet alleen een stoer effect, maar past ook bij verschillende woonstijlen. Zo kun je de spiegel aan een haak bevestigen. Kies je een opvallende of onzichtbare wandhaak? Dan is jouw woonstijl compleet! Wil je een grote ronde spiegel met iets meer body? Kies dan bijvoorbeeld voor een spiegel met leer. Leer? Jazeker! Zowel de band als de omlijsting kunnen van leer zijn, waardoor de spiegel een uitgesproken uitstraling krijgt.

6.

3.

12.

Naast de vorm is de locatie natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Want waar hang je nu zo’n toffe ronde spiegel op? Dat is heel simpel namelijk; overal! Echt op elk leeg plekje in huis is een ronde spiegel een eyecatcher. Denk bijvoorbeeld aan de hal, de badkamer, in de slaapkamer of gewoon lekker opvallend in de woonkamer. En dan kun je ook nog variëren van naast de bank, boven de bank, boven de tafel, naast de deur of nonchalant op de grond misschien?

7.

4.

Wij noemde net al de woonstijl per spiegel. Want helemaal leuk hoor, zo’n spiegel alleen wat ga je kiezen? Je hebt zoals benoemd spiegels met leer, met touw, maar ook in andere combinaties. Ben je meer van het minimalisme? Dan is wellicht een ronde spiegel zonder omlijsting iets voor jou! Helemaal leuk is het extra decoreren van je spiegel, zoals met een olijtak, gipskruid of ander mooi groen.

10

14.

8.

11.

13.

 

Ook fan van een ronde spiegel met leren band? Bekijk het aanbod op Meubeltrack hier!

Beeld: 1. pinterest //  2. the designer pad //  3. my domaine //  4. instagram //  5. trendenser //  6. bloglovin //  7. blood & champagne //  8. van donzel //  9. adore interiors //  10. turbulences deco //  11. karhard

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter