Slaap in Leonardo DiCaprio’s bed

5 april 2015
main.original (5)

Leo schijnt tegenwoordig een bezet man te zijn, maar wij hanteren hier gewoon een goed staaltje struisvogelpolitiek. Hij verhuurt namelijk zijn mondaine casa in Palm Springs. Voor $4500 per nacht lig jij tussen Leo’s lakens. Move over, Rihanna. 

Proef de roem

Of nou ja, tussen zijn lakens… Dan moet je wel eerst in alle zes de slaapkamers hebben geslapen. Leonardo kocht het huis ongeveer een jaar geleden voor $5.200.000, maar bracht er waarschijnlijk iets minder tijd door dan verwacht. Daarom wordt het huis verhuurd via een website voor hele, hele dure huizen. De residentie werd in 1964 gebouwd voor de Amerikaanse zangeres Dinah Shore en sindsdien heeft zij alleen maar beroemde eigenaars gehad.

Voel je een ster

In het huis ontbreekt het je aan niets. Behalve de zes slaapkamers heeft de mansion ook zeven badkamers. Bovendien is er een luxueus zwembad, zijn er tennisbanen en er is een gastenhuis. Kortom: Meer dan 5200m2 plezier. Als je besluit dit stulpje te huren, krijg je gratis WiFi en komt er dagelijks een schoonmaakster, maar dat mag ook wel aangezien je de hoofdprijs betaalt.

main.original (11)

main.original (12)

1

main.original (1)

main.original (2)

main.original (3)

main.original (4)

main.original (6)

main.original (9)

main.original (10)

main.original

Fotocredits: Domainehome

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter