Meubels van karton

9 juli 2014
kartonnen meubels inrichting

Het vakweekblad “Meubel” heeft onlangs een artikel geplaatst waarin een nieuw concept wordt geïntroduceerd: Take-Your-Seat. Dit zijn kartonnen meubels, waar je echt op kunt zitten.

Deze kartonnen, unieke zitelementen kun je helemaal zelf personaliseren. Van een eenvoudige tweezitter tot een compleet ziteiland. “De mogelijkheden zijn eindeloos” vertelt Cindy van Dijk, de bedenker van Take-Your-Seat. Het designconcept Take-Your-Seat komt uitstekend tot zijn recht in ontvangstruimtes, showrooms, etalages, beursstands en natuurlijk in woningen!

Take-Your-Seat bestaat uit twee kartonnen modules: een kubus en een element met rugleuning. De kubus bestaat uit een kartonnen element met daarin een verstevigingkruis. Het zitelement met rugleuning bestaat uit twee modules, die aan elkaar worden gekoppeld door middel van een speciaal filamenttape. Door deze modules te combineren, kun je iedere wenselijke opstelling maken.

Een van de voordelen van de Take-Your-Seat module is dat deze makkelijk te transporteren en te (de)monteren zijn. De zitelementen worden ineenvouwen aangeleverd in platte verpakkingen en zijn in een handomdraai in en uit te vouwen. De modules worden overtrokken met hoezen en de hoezen zijn er in allerlei stoffen en kleurvariaties te verkrijgen. Dit maakt van de kartonnen zitelementen een unieke Take-Your-Seat module.

Laat jezelf verder inspireren op de Pinterestpagina van Meubeltrack.nl:

[prw username=”meubels” boardname=”meubels-van-karton” maxfeeds=”10″ divname=”myList” printtext=”0″ target=”newwindow” useenclosures=”no” thumbwidth=”150″ thumbheight=”45″ showfollow=”medium”]

Kijk ook eens naar