Jungle fever met botanisch behang op de muur

8 september 2017
Cover2

Een botanische woonsfeer kenmerkt zich door veel groen. Planten, accessoires, zelfs compleet groene meubelstukken passeren de revue als je zoekt naar een botanisch interieur. Maar waan je jezelf graag écht in een tropische jungle? Dan steek je ook je muren in een botanisch jasje! Botanisch behang is in overvloed aanwezig, dus er zit altijd wel een patroon tussen dat jou aanspreekt. Nog niet zeker of je huis deze heftigheid aankan? Onderstaande woningen laten zien wat een groen behang kan doen:

4.

1.

3.

2.

5.

6.

Dit is toch om verliefd op te worden? Daarom zijn wij even in onze eigen zoekmachine gedoken en hebben we een paar pareltjes van behang voor jullie op een rijtje gezet.

a.

Blad behang Bauke

b.

Behang peer dessin

c.

Roomblush pineapple behang

d.

Leaf behang Graham & Brown

e.

Aquarel cactussen behang

f.

Palm behang Annet

Volg Meubeltrack ook op Instagram en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie.

Beeld: 1. the jungalow //  2. the english room //  3. instagram //  4. kek amsterdam //  5. house of hipsters //  6. urban outfitters

Kijk ook eens naar

2 Reacties

  • Reply Eva schreur 2 april 2018 at 09:10

    Goede morgen,

    Op jullie site zie ik hele mooie soorten jungle fever behangetjes staan. Nou ben ik op zoek naar het behang op de 1e foto met de rieten stoel er voor. En die kan ik nou net niet bestellen via jullie site. Hoe kan dat?

  • Laat een reactie achter