Jouw interieur in de stijl van de Toko uit GTST?

30 augustus 2014
toko

In een van onze eerdere blog berichten werden er tips gegeven, hoe jij jouw interieur in de chique, glamoureuze stijl van Jack en Lorena van GTST kunt inrichten. In dit blog behandelen we een andere interieurstijl, namelijk de kleurrijke, jeugdige interieurstijl van de Toko. De Toko is het huis van Sjors, Bing, Lorena, Noud, Charlie en Valentijn. Ontdek het geheim achter dit interieur.

Omdat er veel jonge verschillende mensen in de Toko wonen, is er een gemengde interieurstijl. Deze gemengde stijl komt tot uitdrukking in de combinatie van stoere materialen en kleurrijke plastics. Met de meubels en woonaccessoires van Meubeltrack.nl kun jij zelf het interieur van de Toko creëren.

vitra-eames-dsw-stoel (1)

Neem nou bijvoorbeeld deze Eames DSW stoel van Vitra. Deze stoel heeft een comfortabele zit en is in diverse kleuren te verkrijgen. De stoel is Multi-inzetbaar: van de eettafel tot de werkplek. Voor maar liefst €213,00 is deze stoel in jouw bezit.

In de Toko hangt er boven de bank een kunstwerk. Wil jij ook graag een kunstwerk boven je bank in jouw Toko-look-a-like interieur? Deze glazen kleurrijke artprint komt uitstekend tot zijn recht. Deze glazen artprint is op Meubeltrack.nl verkrijgbaar voor slechts €70,00.

Art lollipops

fotolijst

In het jeugdige en bijna studentikoze karakter van de Toko kan bijna alles. Met kleurrijke accessoires maak jij jouw Toko-look-a-like interieur af. Een leuk accessoire is bijvoorbeeld dit Campervan fotolijstje. Dit fotolijstje met een unieke vormgeving shop je op Meubeltrack.nl voor maar liefst €18,00.

Kijk ook eens naar