Jouw interieur in de stijl van Jack en Lorena van GTST?

17 augustus 2014
interieur wit strak

Altijd al jouw huis of kamer in willen richten in de stijl van Jack en Lorena van GTST? Ontdek het geheim achter dit interieur.

Witte chesterfield

Met de meubels en woonaccessoires van Meubeltrack.nl kun jij zelf het interieur van Jack en Lorena creëren. Neem nou bijvoorbeeld deze strakke, witte chesterfield fauteuil, voorzien van luxueuze capitonnage, met de hand ingelegde plooien en gekrulde armleuningen voor bijzondere elegantie. Deze chique chesterfield is op Meubeltrack.nl verkrijgbaar voor slechts €680,00.

Retro hanglamp

Voor een echte chique, glamoureuze uitstraling combineer je de witte meubels met zilveren en gouden accessoires. Met deze gouden hanglamp geef je een retro-sfeer aan je interieur. Deze hanglamp is op Meubeltrack.nl verkrijgbaar voor €159,00.

fatboy-dolly

En wil je nu echt een glamoureus stuk in huis? Neem dan deze Fatboy Dolly. Deze designpoedel is geïnspireerd op de iconische vormen van ballondieren en is een uniek stuk decoratie voor in je huis. Deze Fatboy Dolly is op Meubeltrack.nl verkrijgbaar voor €99,00.

Maar vergreet niet dat Lorena houdt van kleine accessoires, dus kleed je interieur verder aan met kaarsjes, beeldjes en sierkussens in de kleuren goud en zilver en jouw interieur lijkt in no-time op het interieur van Jack en Lorena.

Kijk ook eens naar