Het merk Fatboy uitgelicht…

23 augustus 2014
fatboy zitzak

Op Meubeltrack.nl kun je naast het vinden én kopen van meubels ook informatie vinden en inspiratie op doen voor een nieuwe inrichting. Op het blog van Meubeltrack.nl wordt iedere maand een merk met de meest unieke meubels en accessoires uitgelicht.

Deze maand laten wij jullie inspireren door het merk Fatboy. In 2002 begon het avontuur voor Fatboy met de zitzakken. De eerste zitzak was de zitzak the original, waarmee Fatboy bekend is geworden. Vandaag de dag heeft Fatboy zitzakken in de meest uiteenlopende kleuren, diverse materialen en met vrolijke prints.

fatboy-djeksuns

Naast zitzakken biedt Fatboy een breed scala aan gigantische unieke lampen, hangmatten in 14 gave kleuren, stoere hondenkussens en een mega kandelaar voor buiten. Alle producten van Fatboy hebben dezelfde eigenschappen: groots, oersterk, iconisch e onmisbaar in uiterlijk en functionaliteit. Fatboy houdt zich niet alleen bezig met de nieuwste producten. Ook de oude klassiekers worden door Fatboy opnieuw ontwikkelend met nieuwe, frisse prints. Kortom, Fatboy is een leuk en fris merk waarvan de producten in bijna elk interieur tot zijn recht zullen komen.

Fatboy lampfatboy-headdemock_black_1

De Fatboy producten worden inmiddels in ruim 50 landen verkocht en Fatboy is uitgegroeid tot een iconisch merk. Ook op Meubeltrack.nl vind je de unieke Fatboy producten. Laat je inspireren en ga op Meubeltrack.nl op zoek naar bijvoorbeeld jouw Fatboy zitzak of Fatboy tafellamp.

Laat jezelf verder inspireren op de Pinterestpagina van Meubeltrack.nl:

Pinterest logo

Kijk ook eens naar