Gepassioneerde interieurfreak met schrijf en fotografie skills gezocht!

15 augustus 2015
gastblogger gezocht!

Meubeltrack is op zoek naar (gast)bloggers. Heb jij een grote passie voor interieur? Weet jij anderen altijd te inspireren met jouw creativiteit? En ben je in het bezit van de nodige schrijf én fotografie skills? Dan zoeken wij jou!

Op dit moment zijn we vooral op zoek naar gastbloggers die 1x per maand een artikel willen schrijven voor op Meubeltrack.nl. Het uiteindelijk doel is, een vast team aan gastbloggers selecteren die meerdere blogs per maand voor Meubeltrack schrijven. Maar om te beginnen zijn we vooral op zoek naar gepassioneerde interieurfreaks met een overdosis aan inspiratie, die willen meeliften op het grote bereik dat Meubeltrack heeft.

Ja, je leest het goed! Meubeltrack bereikt maandelijks 750.000 mensen, heeft 25.000 unieke bezoekers op de site, meer dan 29.000 fans op Facebook én groeit met 2.500 volgers op Instagram nog steeds! En jij kunt daar gebruik van maken! Wij zullen jouw blog namelijk op onze kanalen promoten.

Wij laten je vrij in de invulling van het artikel, waardoor jij helemaal je eigen ding kunt doen. Uiteraard is het wel handig om even je onderwerp voor te leggen, om dubbele artikelen te voorkomen. Hoe je jouw artikel verder invult, wat je er van maakt, hoe je fotografeert en wat je uiteindelijk oplevert is up to you!

Hoe gaan we te werk?
Na het vaststellen van het onderwerp kun jij direct aan de slag. Leef je uit en ga je gang! Schrijf het artikel in je eigen stijl en maak hier ook foto’s bij (minimaal 6 stuks). Wij ontvangen het liefst minimaal 5 werkdagen voor de publicatiedatum jouw blog. Dit zodat wij nog een final check kunnen doen, voordat hij daadwerkelijk wordt gepubliceerd.

Wel vinden wij het fijn als je artikel minimaal 300 woorden bevat, je gebruik maakt van alinea’s met relevante koppen, minimaal 1 link naar een externe pagina erin verwerkt én de foto’s door jou zelf zijn gemaakt! (Je mag de (bewerkte) foto’s in hoge resolutie aanleveren, dan zorgen wij dat ze goed in het blog komen.)

Omdat het om een gastblog gaat krijg jij onderaan de pagina jouw persoonlijk profiel. Hierdoor staat onderaan het artikel jouw naam, een korte introductie over wie je bent, een url naar jouw website en jouw social media kanalen benoemt. Op deze manier is het voor onze lezers ook direct duidelijk wie het artikel heeft geschreven.

Wat wij vermijden
Unieke en relevante content voor Meubeltrack vinden wij enorm belangrijk. Daarom is de vraag of je echt speciaal voor Meubeltrack wil schrijven. Artikelen van andere blogs halen of kopiëren en plakken vanaf je eigen blog, is niet zo handig. Dit werkt ten nadelen van je eigen blog. Originele content is belangrijk en beter voor je vindbaarheid en SEO.

Zo zien wij de toekomst
Meubeltrack zit nu in de eerste fase als het om gastbloggers gaat. Wij zijn dus heel erg op zoek naar interieurfreaks die passen bij Meubeltrack en waarmee wij een fijne samenwerking ervaren. In de toekomst hopen wij een vast team aan gastbloggers te kunnen selecteren die minimaal 1x per maand een artikel schrijven. (Of 1x per 2 weken of 1x per week.)

Alle gastbloggers zullen dan op een gezamenlijke introductiepagina op de website komen te staan, waar een pagina per gastblogger onder komt te hangen. (ja, je leest het goed, je eigen wall-of-fame op meubeltrack!) En wellicht komt er dan ook de mogelijkheid om voor klanten van Meubeltrack een (betaald) artikel te schrijven!

Denk jij na het lezen van deze tekst; Ja, dit ben ik! Ja, dit wil ik! Stuur dan een mail naar anne@meubeltrack.nl en wie weet staat jouw artikel straks wel op Meubeltrack.

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter