Geef je kantoor een make-over!

10 april 2015
8024-post-its-office-8-bit-superhero-art-designboom-02

Wat doe je als je elke dag tegen dezelfde grijze muren aan kijkt op je werk? Dan neem je het heft in eigen handen, dacht Reddit-gebruiker Bruck. Samen met zijn collega’s creëerde hij een enorme muurversiering waarbij ze maar liefst 8.024 post-its gebruikten.

8024-post-its-office-8-bit-superhero-art-designboom-05

Tijdelijke kunst

Net als zandsculpturen op een strand is het voor deze muurcreatie ook de bedoeling dat hij slechts tijdelijk is. Het bedrijf verhuist namelijk binnen zes maanden naar een ander kantoor. Bruck legt uit dat hij op een dag helemaal ziek werd van de saaie, steriele muren waar hij elke dag tegen aan keek. Aangezien verven niet handig was, omdat ze vast zaten aan de beperkingen die ze was opgelegd door de huurder van het gebouw, kozen ze voor deze goedkope, tijdelijke oplossing.

8024-post-its-office-8-bit-superhero-art-designboom-01

Iconische superhelden

Allerlei ideeën passeerden de revue. Beroemde portretten, iconische posters? Het moest kleurrijk, vol inspiratie en speels zijn. Uiteindelijk kwamen ze eruit: Superhelden. Superhelden zijn sterke, inspirerende figuren. Ze zijn iconisch en herkenbaar en daardoor ideaal voor deze saaie kantoormuur. Om ze een speels effect te geven, maakten de collega’s hun hoofden te groot in vergelijking met hun lichaam. Het team sloeg maar liefst 9.000 ‘super sticky’ post-its in en ging vol goede moed aan de slag, sommigen kwamen zelfs in het weekend opdagen.

Al met al heeft het hele project behalve immens veel tijd, niet veel geld gekost. Alles bij elkaar kostte het zo’n 275 euro.

6rriaQq

AZhIlKx

iQvxzKU

8024-post-its-office-8-bit-superhero-art-designboom-04

Fotocredits: Bruck7, Reddit

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter