Eyecatcher in de keuken: de floating shelves

28 februari 2017
Cover2

Ziet jouw keuken er ook weleens uit als een ontplofte bedoeling omdat je zoveel spullen op het aanrecht hebt geparkeerd? Of heb je een prachtige serviesset in een keukenkastje staan, die dus niemand ziet achter de gesloten deurtjes? Overweeg dan eens wandplanken in je keuken!

Zwevende wandplanken, of ook floating shelves genoemd, zijn werkelijk een lust voor het oog. En ook nog eens superpraktisch! Door in de hoogte te werken creëer je extra ruimte om je spullen (dat té leuke servies bijvoorbeeld) te etaleren. Een dingetje is natuurlijk wel dat de plankjes enigszins opgeruimd moeten blijven om het juiste effect te krijgen. Misschien niet voor iedereen weggelegd, maar mocht jij het in je hebben om de boel netjes te houden, dan kan je tot prachtige creaties komen. Van minimalistisch en strak tot lekker bourondisch, wij zijn fan van de zwevende wandplank! Laat je ook inspireren door deze knappe staaltjes styling:

4.

8.

1.

10.

3.

7.

11.

12.

2.

6.

9.

5.

Beeld: 1. nicole franzen //  2. big cottage //  3. diy in pdx //  4. babble //  5. instagram //  6. the design files //  7. vtwonen //  8. decor dots //  9. femina //  10. hgtv //  11. decoholic //  12. home decorating ideasss

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter