De liefste meisjeskamers met een klamboe

15 december 2016
Cover

Een prinsessenkamer is de droom van veel kleine meisjes. En geef ze eens ongelijk! Een klamboe is met stip dé musthave om je kleine meid dat echte prinsessengevoel te geven en het staat ook nog eens superleuk in de slaapkamer.

Waar veel mensen vaak een klamboe aanschaffen om praktische redenen, zijn wij vooral gecharmeerd van de schoonheid ervan. Creëer een leuk hoekje met kussens of plaats de klamboe boven het bedje. Voor een extra gezellige uitstraling hang je kleine stringlights in de klamboe en voila!

3.

1.

Waar de oude vertrouwde klamboe vooral bestemd was om muggen te weerhouden, zijn het nu hele tentjes. Niet alleen leuk voor om het ledikant, maar ook als fijn hoekje in de speelruimte. Zo is de klamboe anno nu hét accessoire voor een meisjeskamer. Hang de klamboe in een hoek, verzamel de meest zachte kussens en plaids en er ontstaat echte meisjeskamer decoratie. Heerlijk om een boekje te lezen, muziekje te luisteren of te spelen alsof je een echte prinses bent.

8.

9.

6.

Natuurlijk kun je de klamboe ook gebruiken als hemel voor het meest cozy hemelbed in een handomdraai. Dit is een van de vele meisjeskamer ideeën die je met een klamboe kunt bedenken. Laat de klamboe voor de helft over het ledikant hangen. Zo krijg je een klein gezellig tentje, waar ieder meisje binnen no-time heerlijk in slaap zal vallen.

11.

4.

Wil je het helemaal op-en-top sprookjesachtig maken? Ga dan in de aankleding voor pompoms en subtiele verlichting. Zo maak je er supersnel een echt poppenhuisje van. Helemaal wanneer je kies voor een klamboe in roze. Helemaal girly vind je niet?

 

5.

2.

10.

12.

 

Wil jij de kinderkamer ook graag opleuken met een klamboe? Bekijk dan hier het complete aanbod klamboes van Meubeltrack!

Volg Meubeltrack op Pinterest, Instagram en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie <3

Beeld: 1. winter daisy //  2. mokkasin //  3. pinterest //  4. forever wild child store //  5. instagram //  6. pinterest //  7. lottie is loving //  8. rooms for rent //  9. pinterest //  10. instagram //  11. amazon

 

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter