Meer dan 250 woonaccessoires onder de €10,00 bij Meubeltrack.nl

23 juli 2014
umbra-wanddecoratie-vlinders

Waar meubels de basis in je interieur vormen, kun je met woonaccessoires een woon-of leefruimte eigen maken. Met woondecoratie kun je hier en daar wat meer kleur in huis aanbrengen of kun je in de vorm van sierkussens voor meer comfort zorgen. Ook vazen laten je kamer sfeervoller lijken én ze zijn natuurlijk ook praktisch wanneer je bloemen in huis haalt. Op Meubeltrack.nl vind je een ruim aanbod aan woonaccessoires van diverse merken en aanbieders.

Meer dan 250 woonaccessoires op Meubeltrack.nl zijn goedkoper dan €10,00. Een fris en hip huis hoeft dus niet duur te zijn! Van kussens tot kapstokken en van fruitmanden tot spiegels, alles vind je op Meubeltrack.nl. In dit blog zetten wij een aantal leuke woonaccessoires, waarmee je het huis een frisse look kan geven, op een rijtje. Deze woonaccessoires zijn op Meubeltrack.n al te verkrijgen voor €10,00 of nóg minder!

the-zoo-kapstokhaak-dear-deer

The ZOO Kapstokhaak Dear Deer

De dear deer is geweldig als decoratie en hij dient ook als kapstok. Voor maar €10,00 heb je dit leuke decoratiestuk in huis!

Decoratieschaal

Tafelschaal

Ook met een schaal kun je de tafel leuk aankleden. Neem nou bijvoorbeeld deze schaal van het merk Henders & Hazel. Deze schaal is te verkrijgen voor €2,00.

Textielserie Ottojpg

Sierkussens Wohntraum Collection

En wat dacht je van deze prachtige kussens van de moderne textielserie, Wohntraum Collection. Deze kussens zijn verkrijgbaar voor €10,00.

umbra-wanddecoratie-vlinders

Wanddecoratie

Ook met wanddecoratie kun je een frisse look geven aan je interieur. Met de Umbra Wanddecoratie Vlinders geef je op een eenvoudige en goedkope manier een opfrisser aan je interieur! De vlinders zijn een trendy decoratie voor de muur in bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer of de hal en zijn verkrijgbaar voor maar €10,00.

Houten kapstok

Met deze kapstok van HK Living breng je een mooi stukje natuur in huis. Elk exemplaar is weer anders. Voor maar €7,00 haal je met deze woondecoratie de natuur in huis!

hk-living-houten-kapstokhaak
klok-furnitive-kunststof-wit-5236c96b1fc34

Kunststof klok

Less is more… Deze witte kunststof klok van Furnitive is simpel van vorm, maar door een paar extra’s zoals de gekleurde wijzers en het ontbreken van cijfers op het wijzerblad ontstaat er een bijzonder accessoire voor thuis aan uw muur. Ook deze klok is verkrijgbaar voor maar liefst €7,00.

De woonaccessoires zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en natuurlijk stijlen. Van kleurrijk tot strak of juist klassiek. Bekijk ons aanbod woonaccessoires op Meubeltrack.nl.

Kijk ook eens naar