Creatief met koffers

11 juli 2014
12185501694_8626f80aa3_o

Koffers gebruik je niet alleen voor op reis, maar kun je ook gebruiken als decoratie voor in je huis.

Bijzettafel

Een oude stevige koffer tover je zo om tot een handig bijzettafeltje. Monteer er pootjes onder en schilder hem eventueel nog in een leuk kleurtje of juist wit. Een koffer is ook handig als nachtkastje!

Moodboard koffers

Dierenmand

Door onder een oude koffer pootjes te bevestigen en er een lekker stevig zacht kussentje in te leggen creëer je een heerlijke mand voor je hond of kat!

Moodboard dierenmand

Tassenkast

Nog een creatief idee is om van een aantal handgemaakte koffers een tassenkast te maken. De tassenkast is een uniek stuk in huis en is ontworpen door Lotty Lindeman.

Tassenkast koffers

Extra opbergruimte

Je kunt een hoop kwijt in een koffer. Handig voor seizoenskleding, extra beddengoed of die stapel magazines die je maar niet weg kunt doen. Natuurlijk is het ook erg leuk om lege vintage koffers op elkaar te plaatsen, bijvoorbeeld om een saaie hoek of een sombere hal mee op te fleuren.

Moadboard opbergruimte koffers

Minibar

Heb je nog een oud koffertje over? Gooi hem niet weg, maar maak er een minibar van. Een originele manier om je alcoholische dranken op te bergen.

Creatief met koffers minibar op wielen

Sieradenkastje

Tenslotte kun je oude koffertjes gebruiken voor het opbergen van sieraden. Je kunt het koffertje aan de muur hangen of opengeklapt op je kaptafel bewaren. Een tip: beplak de achterwand van het koffertje met een contrasterende kleur papier of behang.

Creatief met koffers sieradenkastje

 

Kijk ook eens naar