Binnenkijken bij een droomhuis in Amsterdam

30 september 2018
747_House_Amsterdam_Barn_l

Dat nieuwbouwwoningen niet allemaal op elkaar hoeven te lijken blijkt wel uit dit project.

In Amsterdam-Noord staat dit nieuwbouwhuis in loft-stijl. Het gevoel dat dit huis meteen bij ons oproept is dat het industrieel is. Een perfecte combinatie van de uitstraling van een schuur en loft, we like it!

738_buiksloterweg_amsterdam_architect_impressie_l

740_buiksloterweg_amsterdam_architect_impressie_l

743_buiksloterweg_amsterdam_architect_impressie_l

Aan de buitenkant van het huis is al te zien dat het lekker hoog is, en dat is ook binnen te merken. Heerlijk hoge plafonds, waardoor het huis ruimtelijk aan doet.

748_House_Amsterdam_Barn_l

Ondanks dat de muren overal wit gebleven zijn, doet het niks af aan de sfeer die er hangt. Dus ook zonder geverfde muren kun je met bijvoorbeeld het gebruik van hout, een kachel, een kleed en kunst een heleboel sfeer in huis halen.

749_House_Amsterdam_Barn_l

Zelfs een balkon alla Romeo en Julia is terug te vinden in dit huis. Hoe leuk is dat! En je krijgt ook gelijk meer verbinding tussen de onder- en bovenverdieping zo! Op en top gezelligheid.

750_House_Amsterdam_Barn_l

751_House_Amsterdam_Barn_l

Doordat het hout van de eetkamer/woonkamer ook terugkomt in de keuken is het echt één geheel. En ook de keuken is net zo lekker ruim als de rest van het huis. Ze hebben geen gesloten vitrinekasten gebruikt voor het servies, maar stallen het gewoon uit op de houten planken. Super leuk, en ook weer goed voor de sfeer!

752_House_Amsterdam_Barn_l

753_House_Amsterdam_Barn_l

En yep, ook in de badkamer en slaapkamer is het wit en hout wat de klok slaat.

754_House_Amsterdam_Barn_l

756_House_Amsterdam_Barn_l

Dus mocht je nou geen oud pand (of oude schuur) bemachtigd kunt krijgen die je kunt omtoveren, is het ook prima mogelijk om een huis zelf te bouwen in loft-stijl. Let dan wel op dat je in ieder geval hoge plafonds hebt, dat kan je namelijk écht niet achterwegen laten.

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: HOYT

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter