5x tafels voor in een klein huis

9 maart 2015
KAI_TABLE_B3

Als je het gemiddelde interieurblad doorbladert, zie je de prachtigste huizen met zeeën van ruimte. Helaas is de realiteit voor veel huizeneigenaars wat minder rooskleurig. Hoe creëer je dan in ieder geval de illusie van ruimte in jouw bescheiden optrekje? Probeer het eens met deze vijf tafels!

 

1. Koffie- of eettafel

Overdag een walnoot houten koffietafel, maar ‘s avonds transformeer je dit compacte wondertje zo in een volwaardige eettafel. Perfect voor zes, maar ook mogelijk voor zelfs acht gasten.

1000-104434

1000-104434-1

2. Tafel en stoelen ineen

Voor als je wel plek hebt voor een tafel, maar al die stoelen eromheen toch iets te veel van het goede worden. Schuif ze gewoon in je tafel!

brianlee

brianlee33. Tafel en kast ineen 

Deze tafel is zeker niet klein, maar geeft ontzettend veel opbergruimte. Ideaal voor prullen die je op geen andere plek kwijt kunt.

KAI_TABLE_A1

KAI_TABLE_A3

KAI_TABLE_B3

4. De kubustafel

Deze tafel is opgevouwen een rechthoek die je makkelijk even aan de kant kunt zetten en dient als bijvoorbeeld pilaar om een plant op te zetten. Uitgevouwen kunnen er maar liefst 4 mensen aan zitten.

PAKET-TBLBig1

PAKET-TBLBig7

PAKET-TBLBig6

5. Tafel en bank 

Soms is het handiger om een extra tafel te hebben, andere keren is het praktischer om een extra bank te kunnen plaatsen. Met deze tafel kun je beide zaken bereiken. Klap ‘m op een feestje uit tot bank en hou op de leuningen nog genoeg plek over om een hapje en een drankje neer te zetten.

bada-ed011

bada-ed03

 

 

Fotocredits: 1. Dwell, 2. Yankodesign, 3. Hirakosodesign, 4. offi.com, 5. EcoSystems

Kijk ook eens naar