Wat Meubeltrack doet

Wij verzorgen campagnes van A tot Z!

Strategie

Op basis van vastgestelde doelen bekijken we hoe we een optimale mix van kanalen in kunnen zetten om tot een unieke en doeltreffende campagne te komen.

Concepting

We bedenken en ontwikkelen verschillende marketing concepten en opvallende ideeën op het gebied van content marketing en partnerships.

Realisatie

We gaan actief aan de slag met het ontwikkelen en verspreiden van de content, via onze eigen kanalen en ons netwerk, om een zo groot mogelijk bereik te creëren.

Influencer Marketing

Wil jij een geïnteresseerde publiek met een koopintentie bereiken? Jouw doelgroep en merk verbinden? Adverteren met content die interactie creëert en aanzet tot conversie? Het Meubeltrack Influencer Programma maakt het mogelijk om jouw verhaal op een authentieke manier over te brengen. Met een geschikte match tussen merken en influencers, waaruit een veelvoud aan unieke content ontstaat.

Advertorials

Wij maken het voor merken mogelijk om zich onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep door middel van een advertorial. Een advertorial betreft een gesponsord blogbericht met inpsirerende teksten en foto's dat gepubliceerd wordt op Meubeltrack.nl en social media kanalen.