Zoeken
  • Prijs

  • Materiaal

  • Stijl

  • Conditie

Home  ›  Kasten  ›  Vitrinekast

Vitrinekasten

(618 Producten)

In een vitrinekast kun je gemakkelijk dingen tentoonstellen; foto’s, vazen, een verzameling modelauto’s of je collectie oude camera’s. Maar ook je mooie glazen en servies of die goede wijn. Achter de vitrines krijgen je spullen de aandacht die ze verdienen. Ben jij op zoek naar een mooie vitrinekast? Op Meubeltrack.nl vind je vitrinekasten in vele verschillende stijlen, van diverse meubelaanbieders. Bekijk het aanbod dat continu uitbreidt! Een vitrinekast is een opvallend item, kies daarom voor een model dat past in je interieur. Op Meubeltrack vind je uitvoeringen met een houten frame, een stalen frame of volledig glazen vitrinekasten. Er zijn modellen die je neerzet en modellen die je hangend aan de muur monteert. Bekijk het aanbod op Meubeltrack voor de perfecte vitrinekast!

Ruimte

Een vitrinekast kun je in elke ruimte opstellen. In een woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in een studeer of werkkamer. De toepassing van glas maakt van de vitrinekast geen dominant meubelstuk, maar geschikt voor elk interieur. Je kunt kiezen om verlichting in de kast te integreren zodat je tentoongestelde objecten mooi worden uitgelicht middels halogeen of led verlichting. De meeste vitrinekasten worden tegenwoordig standaard geleverd met led verlichting.

Afmeting

Vitrinekasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. De standaardmaten van een traditionele smalle vitrinekast is: 45 x 17 x 198 cm (lengte x breedte x hoogte). De diepte kan variëren tot wel 60 cm, de breedte kan variëren tot wel 120 cm. Je kunt kiezen voor een vitrinekast op pootjes of een onderstel.

De standaard afmeting van een hangvitrine is: 45 x 17 x 94 cm (lengte x breedte x hoogte). Ook hier is een grote variatie in breedte, diepte en hoogte mogelijk. Afhankelijk of je het model in de lengte- of breedte richting van de muur wilt plaatsen. Bedenk goed wat je in je vitrinekast wilt tentoonstellen. De grootte van de objecten bepaalt voor jou het geschikte model en de afmeting.

Onderhoud vitrinekast

Een glazen vitrinekast is gemakkelijk te onderhouden met behulp van een glasreiniger en een droge doek. Een vitrinekast van glas in combinatie met eiken, noten, beuken of kersenhout vraagt om iets meer onderhoud. Het hout dient behandeld te worden met een olie of meubelwas.

Wat kost een vitrinekast?

Een standaard vitrinekast varieert in prijs tussen de driehonderd en vijfhonderd euro, exclusief verlichting. Een hangende vitrinekast kost gemiddeld vierhonderd euro. Het prijsverschil is afhankelijk van de kwaliteit van het glas en de materiaalkeuze voor het frame. Een houten frame van teak is bijvoorbeeld kostbaarder dan een vitrinekast van aluminium.

Vitrinekast

Home Affaire € 1.009,- meer informatie bestel direct

Vitrinekast Glas

Novio forum € 980,- meer informatie

Vitrinekast

Home Affaire € 909,- meer informatie bestel direct

Boekenkast op maat

Uwkastopmaat.nl € 1.495,- meer informatie

Vitrine kast op maat...

Uwkastopmaat.nl € 1.495,- meer informatie

Vitrinekast

Home Affaire € 300,- meer informatie bestel direct

Vitrinekast

Home Affaire € 509,- meer informatie bestel directFeedback

Heeft U feedback?Sluiten