Home  ›  Adverteren

Uw meubels op Meubeltrack

Bereik de consument die gericht op zoek is naar meubels.

Meubeltrack is hèt online meubelplatform van Nederland. In samenwerking met offline en online woonwinkels is er een totaal meubelaanbod van vele duizenden woonartikelen.

Doel is om de woonconsument te voorzien in de behoefte voor "alles" in en om het huis. Maandelijks wordt Meubeltrack door tienduizenden consumenten bezocht die gericht op zoek zijn naar meubels, winkels en andere meubelinformatie. Consumenten variërend van de oriënterende tot de koopgerichte consument.

Direct resultaat

  • Eigen winkelpagina met uitgebreide informatie over de winkel zoals contactgegevens, link naar website, winkelbeschrijving en foto’s van de showroom
  • Klant account met gebruiksvriendelijke dashboard
  • XML-upload van uw assortiment, na goedkeuring van quality control
  • Inzicht in resultaten door statistieken van weergaven van uw advertenties
  • Kennispartner in online retail marketing
  • Meer relevant bezoek naar uw fysieke en digitale winkel, resulterend in meer verkopen.

Tevreden klanten


“Meubeltrack gefeliciteerd met de compleet vernieuwde website. Erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, onze producten zijn nu nog makkelijker vindbaar en worden perfect weergegeven. Ga zo door.”

Marc Verhoeven, eigenaar Meubilex


Uw assortiment op Meubeltrack?

Er zijn diverse mogelijkheden om uw meubels te plaatsen op Meubeltrack. We komen graag bij u langs om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken en tips te geven over online marketing in de woonbranche. Bel of mail met Meubeltrack HQ en u wordt vriendelijk te woord gestaan

info@meubeltrack.nl 013 - 8200947